2015. október 14., szerda

Prológus

Nos sziasztok!
Meghoztam a prológust. Mint láthatjátok először ugrottam egy kicsit. Az első rész egy maximum két hét múlva olvashatjátok majd. Remélem tetszeni fog az átdolgozásom.
Ölel:WiwXx.

2015. December 24.

 Habozok. Tudom, hogy rá kellene nyomnom a hívás gombra. Gyáva vagyok. Félek megtenni. Tudom milyen és valószínűleg egyből rám csapja a telefont. Ma tölti a 24 -et. Lassan egy éve nem beszéltünk. Be kell vallanom hiányzik. A legjobb barátomat veszítettem el. A testvérem...volt. Sok mindent köszönhetek neki. Ezért is illene felköszöntenem őt.
 Mutató ujjam a kis zöld ikon felett köröz. Pár pillanatig habozok végül rányomok a hívásra. Kicsöng, egyszer, kétszer, háromszor majd elhalkul. Hallom a túl oldalon a légzését. Nem szól semmit és én sem. Csak hallgatjuk a másik lélegzet vételeit. Nem tudunk mást tenni. Egyikünk sem szólal meg. Ő dacból én félelemből. A mindig kemény és vakmerő Zayn Malik kibaszottul fél beleszólni egy szar telefonba. Pedig csak a bátyja van a túloldalon. Szólásra nyitom a szám ám úgy érzem hogy túl száraz ahhoz hogy kinyögjek egy értelmes mondatot. Nyelek egy nagyot majd ismét megpróbálkozom vele. Egy köhintésre futja mire hallom hogy szarkasztikusan felhorkan a túloldalon. Az ablak üvegen nézem a tükörképem. Meggyötört és beesett arcomon meglátszik az elmúlt egy év. Végül egy utolsó lélegzet vétel után elemelem a telefont a fülemtől. Ki akarom nyomni. Meg akarom szakítani a hívást de  nem megy. nem tudom megtenni. Végül újra a fülemhez emelem és tovább hallgatjuk a lélegzet vételeket.
 - Boldog Születésnapot Louis. - nyögöm ki rekedten. A vonal túlsó végéről hallom, hogy mély levegőt vesz. Nem szólal meg. Hallom hogy elemeli a telefont a fülétől. Habozik. Nem nyomja ki.
 - Azt hittem elfelejtetted. - mondja meg - meg akadva. Mosolyra húzom ajkaim bár tudom, hogy nem láthatja. Szívemet melegség önti el.
- Soha nem felejteném el a bátyámat. - mondom végül. Pár másodperc múlva a vonal elhalkul és csak az egyenletes monoton zúgást hallom. Hát megtettem.
 Sok hibát követtem el de ezt az utolsót még meg kellett tennem. A twitterembe belépve megosztok két képet. Tartozom nekik ennyivel. Tudniuk kell mindenről.

2015. szeptember 17., csütörtök

Előszó

Sziasztok!

 Aki esetleg olvassa/olvasta a blogom, vagy csak egyszer is ránézett tudja, hogy már három rész megvolt írva és, hogy kb két éve nem frissítettem. Az egész abból állt, hogy nem volt kedvem a bloghoz. Nem akartam Zayn -t ilyennek leírni, nem akartam hogy ennyire kívül álljon a bandától és nem akartam, hogy a srácok nélküle létezzenek. Hát ebből már kettő megtörtént úgyhogy már nincs mit szépíteni, Zayn nélkül könnyebb a rossz fiú szerepébe leírni.
 Valamint a két év során nekem is lett egy függőségem ami még jobban megkönnyíti a dolgomat. Megtapasztaltam, hogy milyen az amikor nem tudsz a dolgok ellen mit tenni,mert a mindennapjaid része lett. Mielőtt bárki megijedne, hogy nagyon rosszra szoktam rá, vagy éppen eltitulálna egy drogos cafkának, vagy egy alkoholista kurvának mindenkit megnyugtatok nem ennyire rossz. Igaz az én kis függőségem is káros a szervezetemre de nem olyan súlyos mértékben.
 Na de a lényeg a lényeg. Újra kezdem a blogot. Új részeket írok, új karaktereket teszek bele jobban megformálom őket és ami még fontosabb, hogy időben eltudjátok helyezni. Az egész történet 2015 márciusában fog kezdődni, de ez érthető lesz ugyanis mindegyik rész előtt ott lesz a dátum, hogy mikor játszódik és egy kis összefoglalás az elején, hogy a való életben mit csináltak aznap a srácok.
 Remélem visszataláltok még hozzám és olvasni fogtok újra. Akik pedig újak azokat köszöntöm köreinkben :)
Ölel: WiwXx.